Menu
A+ A A-

Ukratko o SYM-u

Sanyang Industry Co , Ltd je osnovana 1954. godine na Taiwanu. Na početku je počeo kao proizvođač generatora i svijetala za bicikle sa samo 10 zaposlenika u malom starom uredu veličine oko 100 četvornih metara . Svojom ustrajnošću i izdržljivosti , Sanyang industrija osvijetlila je budućnost Taiwanu . Tijekom proteklih 50 godina , s razvojem high - speed tehnologije , Sanyang industrija dobila je svoje ​​međunarodno priznanje s čvrstim temeljima u auto-moto svijetu.

SYM je brand koji utjelovljuje SANYANG inzistiranje na ljudski dodir i kvalitetu proizvoda . Tvrtki je važno slušati potrebe kupaca , koristeći profesionalnost i napredne tehnologije kako bi realizirali svoj ​​san o idealnom iskustvu vožnje . Sanyang nikada neće ugroziti obećanje brenda , " čudesne tehnologije i čudesan život". Uz proizvodnju motocikala, skutera, quad i ATV vozila pogon izrađuje i mini dostavna vozila i autobuse pod markom SYM kao i osobna vozila Hyundai i KIA. Od početka proizvodnje do danas proizveli su više od 9 milijuna skutera i moto kotača.

SYM engine of life je glavna misao tvrtke Sanyang . Koristeći znanje svojih inženjera znaju kako se prilagoditi stvarnim životnim situacijama , donoseći na tržište vrhunska motorna vozila koja donose obećanje i zadovoljstvo.

SYM postavlja globalne standarde te usavršavanjem, inovacijama i svojom proizvodnjom širi mrežu  svojih proizvodnih baza u Taiwanu , Kini i Vijetnamu.

U odnosu na svoj moto poslovanja , SYM će istraživati i razvijati proizvode s najboljom kvalitetom za domaće i međunarodne potrošače putem kontinuirane inovacije , a cilj im je biti vodeća marka motocikala u svijetu.

Login or Register